Email

hello@example.com

Phone

+32 458 623 874

Kingdom

Universal Studio
8-12 Neal St, London
WC2H 9PU

Anagram Design Adgang Seminar Angir Magedans

Øvre Slottsgate 7,
(inng Prinsens gate)
0157 Oslo

hei@anagramdesign.no
+ 47 918 22 306

Anagram er et designbyrå som utvikler sterke og helhetlige designløsninger.  Våre dyktige og engasjerte designere kan hjelpe deg med alt fra visuell profilering til illustrasjon, utstillingsdesign og redaksjonell design, for trykte og digitale kanaler. Vi har et stort hjerte for faget vårt, og ønsker alle oppdrag velkommen med stort engasjement. Ta kontakt eller kom innom for en uformell prat i våre hyggelige lokaler i Øvre Slottsgate 7.

Helhetlige designløsninger
I samarbeid med oppdragsgiver jobber vi grundig for å få innsikt i målsettinger og ambisjoner, slik at vi sammen skaper tydelig og målrettet visuell kommunikasjon som er strategisk forankret. Uansett oppdrag ønsker vi å levere gjennomtenkte identiteter som er helhetlig ivaretatt på alle flater. Ressursene vi setter inn avhenger av oppdragets størrelse og omfang. Med et solid nettverk av dyktige samarbeidspartnere favner vi tverrfagligheten som store oppdrag krever.

Målrettet arbeidsprosess
Vårt mål er å skape løsninger som kommuniserer godt og engasjerer målgruppen. Vi tar derfor idéfasen på alvor og jobber grundig med ulike retninger til vi har den beste løsningen. Vi har etablerte metoder og verktøy for designprosessens ulike faser, og som tar høyde for de ulike oppdragenes omfang og behov. Vi er svært opptatt av kvalitet gjennom hele prosessen.

Trygge kundeforhold
Vår erfaring er at nær kundekontakt er en fordel i alle prosjekter. En uformell og direkte kommunikasjon skaper trygghet og effektiv arbeidsflyt. Med tett og kontinuerlig oppfølging blir vi også fortrolige med oppdragsgivers identitet, kommunikasjonsbehov og forventninger, slik at vi kan utvikle gode designløsninger sammen. Vi er en lydhør og fleksibel samarbeidspartner, som ikke er redd for å utfordre oss selv og kundene våre.

Kompetanse og engasjement
Våre designere har lang erfaring og høy faglig kompetanse. Gjennom mange år har vi fått bred kundeerfaring og kunnskap om mange ulike bransjer og fagfelt. Vi er presise, grundige og effektive, og vi elsker jobben vår! Vi ser på hvert prosjekt som et unikt prosjekt – velkommen til oss!

Priser og utmerkelser
Art Vinyl, nominert, Best Art Vinyl 2015
Merket for God Design, idé og design, Norsk Designråd
Visueltprisen, redaksjonell design, gull, Grafill
Farmandprisen, redaksjonell design, sølv 2 ganger
Kommunikasjonsprisen, beste design, gull
Beste eksterne bedriftsblad, sølv
Norsk kommunikasjonsforening, beste oppslag, sølv

Kontakt

Kathinka Kvalstad Eckhoff
senior designer / partner
kathinka@anagramdesign.no
+47 918 22 306

Ida Ødegaard
senior designer / partner
ida@anagramdesign.no
+ 47 918 33 879

Pia Halvorsen
senior designer
piah@anagramdesign.no
+ 47 984 88 731

Maria Helland
senior designer
maria@anagramdesign.no
+ 47 976 58 247

Mia Marcinko
senior designer
mia@anagramdesign.no
+ 47 991 52 171

Kristine Meinseth
designer
kristine@anagramdesign.no
+47 934 98 760

Eva Lybæk
regnskap
eva@anagramdesign.no
+47 907 36 820